Bekijk onze nieuwe stierenkaart

Bekijk onze nieuwe stierenkaart. Hierop vindt u ons brede assortiment fokstieren en genomic stieren. Verder vindt u op de kaart ook de Advantage stieren, de hoogste genomic stieren die ingezet worden bij de deelnemende bedrijven aan het Alta Advantage programma.

DOWNLOAD HIER DE STIERENKAART MEI 2018

Informatie Amerikaanse fokwaarden
Om de fokwaarde van een stier inzichtelijk te maken, kiest Alta ervoor om met de originele Amerikaanse fokwaarden te werken. Deze fokwaarden bevatten de betrouwbare originele informatie van een stier waardoor de betrouwbaarheid hoger is. Omdat deze fokwaarden niet voor elke Nederlandse veehouder vanzelfsprekend zijn, vindt u HIER een beknopte uitleg.

Uw fokdoelen
Werkt u al met een genetisch plan passend bij uw bedrijf? Uw Alta adviseur helpt u graag bij het vaststellen van uw fokdoelen en het opstellen en realiseren van uw genetisch plan. De stierenkaart is ingedeeld in segmenten per fokdoel (Allround – Productie – Exterieur – Gezondheid). U kunt dus gemakkelijk de stieren selecteren die passen bij uw fokdoelen en genetisch plan, zodat uw fokdoelen het snelst worden bereikt.

Andere rassen beschikbaar bij Alta
U kunt bij Alta Nederland ook terecht voor genetica van andere (melk) rassen: Jersey, Angus, Brown Swiss. Tevens hebben we altijd goede Belgische Blauwe stieren in ons assortiment die geschikt zijn voor gebruikskruisingen. Vraag uw accountmanager naar de prijzen en beschikbaarheid.

Nog geen stierenkaart in uw brievenbus?
Ontvangt u onze stierenkaart nog niet in uw brievenbus en wilt u deze wel graag ontvangen? Neem dan even contact op met één van onze medewerkers op 0594-620940.

On Key

Related Posts