Kennis

Vergroot uw kennis en help uw veestapel vooruit

De Alta DAIRY MANAGER SCHOOL biedt u de unieke kans om te leren van deskundigen uit de zuivelsector en de specifieke onderwerpen te bespreken die u moet begrijpen om een maximale rentabiliteit van uw bedrijf te bereiken.

Een 3-daagse training met een specifiek thema onder deskundige begeleiding.

Leer de niet-gerealiseerde winst op uw bedrijf te identificeren, vergroot uw leiderschaps- en managementkennis en verbeter uw analyse- en besluitvormingsvaardigheden.

Deze intensieve, 5-daagse cursus is speciaal ontworpen voor eigenaars en managers van vooruitstrevende melkveebedrijven.

Alta Nederland biedt progressieve melkveehouders een unieke kans om deel te nemen aan Alta Value Services (AVS). Binnen AVS maakt men deel uit van een vaste groep van gelijkgestemde veehouders die 3 keer per jaar samenkomt. Tijdens deze bijeenkomsten verzorgt Alta thema’s met behulp van (externe) experts rondom (melkvee) management. Daarnaast brengen de deelnemers theorie in praktijk door het bedrijf van één van de deelnemers te bezoeken en analyseren met als doel het bedrijf succesvoller te maken.

Leer zelf uw koeien insemineren

Bekijk hier de video met de basis van KI of volg één van onze KI-cursussen.

De KI-cursus wordt gegeven door ervaren trainers en bestaat uit een theorie en praktijk gedeelte.

Er bestaat ook de mogelijkheid een herhalingscursus te doen, om theorie en praktijk op te frissen.