Wie we zijn

Alta Genetics, wereldleider op het gebied van fokkerij, is een dynamische, innovatieve speler in de melkveehouderij sector en heeft vestigingen in meer dan 70 landen. Bij Alta Genetics zijn het de mensen die het verschil maken.

We bouwen langdurige relaties op door waarde te creëren voor onze klanten. We verbeteren de winstgevendheid van individuele veestapels door betrouwbare genetica en hoogwaardige producten en services te leveren op het gebied van vruchtbaarheid, gezondheid en management.

Onze mensen

We weten dat vooruitstrevende melkveehouders het liefst zaken doen met leveranciers die meer leveren dan alleen een goed product. Ze willen samenwerken met mensen die een verschil maken voor de resultaten en winstgevendheid van hun bedrijf.

Daarom kiezen we zorgvuldig de juiste mensen voor het Alta team. Alta mensen zijn gepassioneerd in het creëren van waarde voor de melkveebedrijven waarmee ze werken, ze zijn betrouwbaar in alles wat ze doen en gedreven om echte, meetbare resultaten te leveren aan hun klanten.

Onze passie is waarde creëren

Onze passie komt voort uit een diepgewortelde, lange geschiedenis in fokkerij en genetica. En ons toegewijde team van betrouwbare medewerkers leeft die passie dagelijks.

Onze Alta mensen streven ernaar om de individuele behoeften en doelen van uw melkveebedrijf te begrijpen. Van onze deskundige adviseurs op melkveebedrijven tot ons productontwikkelingsteam; van ons nauwkeurige laboratoriumpersoneel tot onze professionele stalbemanning, de mensen van Alta zijn gepassioneerd. Zij gebruiken die passie om waarde te creëren voor uw bedrijf door de beste genetica aan te bieden met maximale vruchtbaarheidsresultaten.

bouwen aan vertrouwen

Vertrouwen is gebaseerd op het leveren van producten en diensten van topkwaliteit die hun belofte waarmaken. Alta mensen zetten zich dagelijks in om dergelijke programma’s en diensten te leveren die de opbrengst van uw bedrijf verhogen.

Ons team krijgt uitgebreide trainingen van experts uit de melkveehouderijsector op het gebied van genetica en vruchtbaarheid en bijscholing op alle gebieden van melkveemanagement. Ze gebruiken die kennis en het netwerk van experts om betrouwbaar, winstgevend advies te leveren om u te helpen uw doelen te bereiken.

en resultaat leveren!

Met een resultaatgerichte mentaliteit hebben onze Alta mensen een enorme focus op het leveren van de beste genetische – en vruchtbaarheidsstrategieën. Ze leveren persoonlijk advies passend bij uw huidige situatie en toekomstige doelen.

Ons team stelt hoge eisen – en ze stellen deze met opzet hoog. Profiteer van de gedrevenheid en vastberadenheid die u in alle Alta medewerkers zult aantreffen. Ze zijn gemotiveerd om u te helpen met uw succes – en ze nemen geen genoegen met het gemiddelde als het gaat om de resultaten en winstgevendheid van uw bedrijf.