Bekijk foto’s en video van de ADVANTAGE bijeenkomst bij melkveebedrijf De Bruninkweerd

Positieve reacties en veel enthousiaste bezoekers tijdens de ADVANTAGE bijeenkomst afgelopen 18 november bij melkveebedrijf De Bruninkweerd (familie Wijnbergen) in Warnsveld met:

  • Alta ADVANTAGE veestapel
  • Presentaties voor ADVANTAGE partnerbedrijven
  • Workshops voor alle belangstellenden

ADVANTAGE dag voor ADVANTAGE deelnemers en andere belangstellenden

Op 18 november kwam een deel van onze ADVANTAGE partners bijeen in hotel Ehzerwold voor een update over het Alta ADVANTAGE programma en een lezing over de melkveehouderij in 2025 door adviseur Eric Smolders. Thema van deze ochtend: Hoe breng ik mijn bedrijf tot waarde, nu en in de toekomst! Na een gezamenlijke lunch werd de dag voortgezet bij ADVANTAGE deelnemer melkveebedrijf De Bruninkweerd in WarnsveldFamilie Wijnbergen zet sinds 2010 100% Alta genetica in op de veestapel en is daarnaast ook een tevreden gebruiker van Alta COW WATCH, ons tochtdetectie- en gezondheidsmonitoringssysteem.

Geweldige koppel dochters van Alta ADVANTAGE stieren

De middag was vrij toegankelijk en veel melkveehouders maakten dan ook gebruik van de mogelijkheid om de geweldige koppel dochters van Alta ADVANTAGE stieren van de familie Wijnbergen te bewonderen.

Deze dag kon men ook deelnemen aan een aantal workshops over vruchtbaarheid en CONCEPT PLUS, verse koeien management en CAL24 en tot slot over de 4-EVENT COW. Er waren stands aanwezig van UNIFORM-Agri, Nedap en Quality Calf / SCCL.

On Key

Related Posts