Alta stieren hoog genoteerd

Hoe uw genetisch plan er ook uit ziet, wanneer u kiest voor ons assortiment van genomic stieren en fokstieren, dan biedt dit de beste kans om meer Alta 4-EVENT COWS in uw veestapel te fokken. De volgende beide punten geven de kracht van Alta’s genetische aanbod van december 2019 weer. ALTA’S STIEREN STAAN WERELDWIJD HOOG GENOTEERD

In veel verschillende landen staan Alta Holstein stieren hoog genoteerd in de stierindexen. Net als bij de vorige fokwaardedraai blijkt ook nu weer dat de Alta stieren het heel goed doen in de Nederlandse stallen. In de top 10 NVI stieren bevindt AltaRABO zich op een derde plek en AltaBANCO op een zevende plek. Ook hoog in de lijsten staan AltaTUSCAN, AltaSPRING en vele anderen. Op TPI basis doen onze stieren het in Nederland zelfs nog beter, bekijk onze nieuwe Alta Update stierenkaart voor onze nieuwe genomic toppers met inmiddels al weer veel hogere TPI dan onze huidige fokstieren!

Hier nog een paar voorbeelden van hoge noteringen van Alta stieren elders op de wereld: DE MEEST VRUCHTBARE STIEREN MET CONCEPT PLUS

Welke stier u ook kiest doet er niet toe, wanneer u niet eerst uw dieren drachtig krijgt. Daarom is het belangrijk om te weten, dat Alta een leidende positie inneemt op het gebied van bevruchtend vermogen. We hebben een grote hoeveelheid zeer vruchtbare CONCEPT PLUS stieren beschikbaar, in totaal zo’n 140 CONCEPT PLUS conventionele Holstein & Jersey stieren. Daarnaast hebben we meer dan 40 Holstein & Jersey stieren, die 511 CONCEPT PLUS zijn, dat wil zeggen extra vruchtbaar gesekst sperma hebben.

Maak gebruik van Alta CONCEPT PLUS stieren! Dit werkt in uw voordeel wanneer u zich richt op een veestapel met méér Alta 4-EVENT COWS.

Wat uw wensen ook zijn, u kunt er op vertrouwen dat Alta stieren heeft, die passen die binnen uw genetisch plan. 

On Key

Related Posts