Maak kennis met Senne Van Hecke

Wij zijn verheugd u te kunnen mededelen dat Senne Van Hecke sinds 20 januari 2020 onze nieuwe Alta vertegenwoordiger is voor West-Vlaanderen, in opvolging van Michiel Van Kerschaver. Michiel heeft voor zichzelf besloten een nieuwe uitdaging aan te gaan. In het Groot-Hertogdom Luxemburg is hij aan de slag gegaan als herd manager op een groot melkveebedrijf. Alta wenst hem alle succes toe. Peter Mol blijft actief in zijn vertrouwd werkgebied.

Senne Van Hecke woont met zijn ouders, zus en twee broers op een landbouwbedrijf met melkvee en varkens in het West-Vlaamse Oudenburg. Zijn familie is heel betrokken en actief in diverse agrarische besturen, zowel regionaal als nationaal. In het laatste jaar secundair aan het Vrij Agro- en Biotechnisch Instituut in Roeselare liep hij stage op een groot melkveebedrijf in Denemarken. In Noorwegen volgde hij een cursus ondernemerschap.

Zijn grootste interesse gaat uit naar melkvee en genetica in het bijzonder. Door thuis de technische kengetallen mee op te volgen is hij er van overtuigd dat gebruik van hoogwaardige genetica leidt tot goede resultaten. Senne is een jonge, dynamische kracht met de juiste kijk op de melkveehouderij van de toekomst. Hij zal u deskundig kunnen adviseren bij uw keuze uit het Alta aanbod.

Namens Alta wensen wij Senne veel succes met deze nieuwe uitdaging.

On Key

Related Posts