Alta PREG

experts in vruchtbaarheid

Uw koeien sneller drachtig?

Geen administratieve rompslomp?

Meer tijd voor andere zaken?

Alta PREG ONTZORGT! UW REPRODUCTIE IN HANDEN VAN EXPERTS.

Een drachtige koe is de verzekering van melkproductie in de toekomst! Daarom is een goede vruchtbaarheid cruciaal. Goed management van de reproductie bepaalt grotendeels het succes van een melkveebedrijf. 

“Sinds enkele jaren betalen wij per dracht. De volledige vruchtbaarheid ligt nu in handen bij Alta. De koeien schonen goed op en voor de tochtwaarneming hebben we Alta COW WATCH ingezet. Via de Pregnancy Rate optimaliseren we de vruchtbaarheid en daar plukken wij de vruchten van: meer kalveren, minder gedwongen afvoer, maar vooral meer melk uit dezelfde veestapel!”

Kees Bos,

Mensingeweer

“Met Alta Preg kiezen we voor een gerichte aanpak van onze vruchtbaarheid en fokkerij met een effectieve behandeling van de open koeien. De vruchtbaarheidsresultaten van de inseminaties en de nauw keurige bedrijfsbegeleiding zorgen op ons bedrijf voor rust en zekerheid!”

Gerard Kregel,

Melkveebedrijf Kregel, Geesbrug

De reproductie experts van Alta nemen het werk rondom het management van de vruchtbaarheid uit handen. Daarnaast bieden ze praktische ondersteuning door middel van voorlichting en advies.

BETAAL PER DRACHT: VOOR ELKE BETAALDE EURO KRIJGT U ER 3,5 TERUG!