Uw genetische beslissing van vandaag is uw toekomstige veestapel

De toekomst van uw veestapel is meer dan alleen uw jongvee. Het zit in uw spermavat.

Denk aan het sperma dat net in uw tank is geleverd. Het is een investering. En het is een beslissing die uw bedrijf jarenlang zal beïnvloeden. Uw genetische beslissing van vandaag worden de kalfjes, vaarzen en melkkoeien van uw toekomstige veestapel.

De grote beslissingen

Bij het nemen van grote beslissingen – het soort dat van invloed is op uw levensonderhoud, uw toekomst of uw financiële welzijn – werken de meeste mensen samen met een betrouwbare adviseur om de best mogelijke keuze te maken.

Wanneer u een huis koopt, werkt u samen met een makelaar. Voor uw pensioenbeleggingen werkt u waarschijnlijk samen met een vertrouwde financieel adviseur. Beslissingen over beide soorten investeringen hebben een grote invloed op uw leven gedurende jaren.

Uw melkveestapel is niet anders. De genetica die u gebruikt, heeft een blijvende invloed op uw levensonderhoud, uw toekomst en het financiële welzijn van uw bedrijf.

Uw Alta-adviseur kan ervoor zorgen dat uw investering genetische vooruitgang creëert die is afgestemd op de situatie van uw bedrijf en uw toekomstige doelen. Dat betekent alles van het instellen van het juiste aangepaste genetische plan tot het selecteren van het juiste investeringsniveau dat past bij uw langetermijnstrategie. Want als het op genetica aankomt, krijgt u waar u voor kiest.

Vind uw bewijs

Hoe kunnen we er zeker van zijn dat genetica het verschil maakt? Uit talloze voorbeelden van wat wij ‘Bewijs in de cijfers’ noemen, weten we dat wat u vandaag fokt direct verband houdt met de resultaten die u ziet in uw toekomstige melkveestapel.

Vergeet niet dat de resultaten die melkveebedrijven behalen voor productie, vruchtbaarheid en gezondheid voortkomen uit de genetische beslissingen die ze meer dan 3 jaar geleden hebben genomen.

Met dit in uw achterhoofd, zorg er voor dat deze BELANGRIJKE beslissingen niet te eenvoudig worden genomen. Werk samen met uw vertrouwde Alta-adviseur om ervoor te zorgen dat uw genetische investeringen en strategie in overeenstemming zijn met uw situatie en toekomstige doelen. Want de genetische beslissing in uw spermavat is uw toekomstige veestapel.

On Key

Related Posts

Jongveeklimaat is maatwerk

Jongvee blijft nog steeds het ondergeschoven kind in de melkveehouderij, terwijl een slimme opfok juist tot de meest rendabele investeringen gerekend kan worden. Klimaat speelt

Read More »