Alta webinars terugzien

Afgelopen jaar heeft Alta vijf succesvolle webinars georganiseerd met betrekking tot het thema 4-EVENT COW.

Hoe krijgt u probleemloze koeien? Oftewel koeien die slechts 4 belangrijke momenten kennen tijdens hun lactatie, namelijk VERS-GEINSEMINEERD-DRACHTIG-DROOG. Een 4-momenten koe levert meer melk, kost weinig tijd en heeft geen hoge behandelkosten. Graag ondersteunen wij u in uw management door middel van onze webinars over fokkerij, biestmanagement en transitiemanagement.

Heeft u niet aan alle webinars kunnen deelnemen? Hieronder kunt u de video’s terugzien.

Webinar 1 – “Efficiënter werken met een fokkerijplan” door Bartele Verbeek

Wilt u ook een veestapel die past bij uw fokkerijplan en verbetering die snel zichtbaar is? In dit webinar gaan we dieper in op het opstellen van genetisch plan en de aspecten waar u rekening mee moet houden om de grootst mogelijke genetische vooruitgang te realiseren.

Webinar 2 – “Biestmanagement” door Evine van Riemsdijk

Het toekomstige succes van uw veestapel begint met de opfok van gezonde kalveren. Goed biestmanagement heeft een positieve invloed op kalvergezondheid, groei, inseminatie- en afkalfleeftijd en uiteindelijk de melkproductie. Leer meer over een praktisch biestprotocol dat zorgt voor de beste start van ieder kalf!

Webinar 3 – “Transitiemanagement” door Marcel Rijkers, Bartele Verbeek en Rutger Woolderink

Veel problemen bij verse koeien zijn terug te voeren op de periode voor het afkalven. Als een koe de transitieperiode goed doorloopt, ligt een probleemloze lactatie met een goede vruchtbaarheid en melkproductie in het verschiet. Leer van de ervaringen op het Koepon veebedrijf!

Webinar 4 – “Meer melk door een optimale transitie” door Joep Driessen van CowSignals

Dit webinar was speciaal voor de deelnemers aan ons Advantage programma en is niet vrij beschikbaar.

Webinar 5 – “Hogere productie door een juiste droogstand” door Gordie Jones

Het droogstandsrantsoen is het belangrijkste rantsoen op uw bedrijf. Hoe zorgt u voor een juiste samenstelling, zodat uw koeien probleemloos opstarten en een optimale productie behalen? 

Het webinar van Gordie Jones is tevens beschikbaar met vertaling en een praktische Nederlandse samenvatting. Heeft u hiervoor interesse, stuur ons een berichtje via [email protected], bel ons op 0594-620940 of vraag uw accountmanager.

Klik op de afbeelding of de link eronder om de video te starten. ALTA WENST U LEERZAME WEBINARS EN VEEL ALTA 4-EVENT COWS TOE!

On Key

Related Posts