De winstgevendheid van je bedrijf verhogen?
Neem deel aan de Alta Dairy Manager School!

Dairy Manager School Logo

Ontwikkelingen gaan snel. De kans op succesvol ondernemen is sterk afhankelijk van ons vermogen om te blijven leren. Het valt niet altijd mee om naast de werkzaamheden op het bedrijf, zelf al die kennis te vergaren. Om melkveehouders hierin een effectieve mogelijkheid te bieden, organiseert Alta met regelmaat Dairy Manager School trainingen.

Het concept van deze praktijkgerichte trainingen is dat bedrijfsleiders en managers, samen met een ervaren specialist, 3 dagen intensief bezig zijn met een belangrijk thema en ontdekken hoe ze hierin voor hun eigen bedrijf verbeteringen kunnen realiseren.

Thema’s Dairy Manager School:

  • Management, leiderschap en arbeidsorganisatie
  • Vruchtbaarheid
  • Bedrijfseconomie en het nemen van beslissingen
  • Jongvee opfok
  • Koecomfort en voeding
dairy manager school

Na alle sessies gaan de deelnemers met actiepunten voor hun bedrijf naar huis en is het duidelijk dat je met kleine veranderingen de investering in het trainen van jezelf snel terug verdient. Ook leer je veel van collega deelnemers en bouw je aan je netwerk.

Afgelopen maart heeft een succesvolle Dairy Manager School plaatsgevonden in Nederland. Voor dit jaar staan de volgende sessies nog gepland:

Month/date Theme Country Potential key speaker(s) Language
September 4-6 Reproduction & AI Management UK Glaucio Lopez & Bartele Verbeek English
October 14-16 Records Analysis, Dairy decision making and economics Denmark Steve Eicker English
November 13-15 Leadership, Labor Organization & Management UK Tom Fuhrmann & Bartele Verbeek English
November 18-20 Leadership, Labor Organization & Management Italy Tom Fuhrmann & Bartele Verbeek English

LET OP: de sessies in september (UK) en oktober (Denemarken) zijn VOL!

Heeft u interesse om deel te nemen aan één van bovenstaande Dairy Manager Schools? Neem dan contact op met uw accountmanager van Alta of email DairyManagerSchool@altagenetics.com.

 

Alta also offers the intense 5-Day AltaU training course, covering all topics related to progressive dairy herd management. Learn more about AltaU HERE.