De winstgevendheid van je bedrijf verhogen?
Neem deel aan de Alta Dairy Manager School!

Dairy Manager School Logo

Ontwikkelingen gaan snel. De kans op succesvol ondernemen is sterk afhankelijk van ons vermogen om te blijven leren. Het valt niet altijd mee om naast de werkzaamheden op het bedrijf, zelf al die kennis te vergaren. Om melkveehouders hierin een effectieve mogelijkheid te bieden, organiseert Alta met regelmaat Dairy Manager School trainingen.

Het concept van deze praktijkgerichte trainingen is dat bedrijfsleiders en managers, samen met een ervaren specialist, 3 dagen intensief bezig zijn met een belangrijk thema en ontdekken hoe ze hierin voor hun eigen bedrijf verbeteringen kunnen realiseren.

Thema’s Dairy Manager School:

  • Management, leiderschap en arbeidsorganisatie
  • Vruchtbaarheid
  • Bedrijfseconomie en het nemen van beslissingen
  • Jongvee opfok
  • Koecomfort en voeding
dairy manager school

Na alle sessies gaan de deelnemers met actiepunten voor hun bedrijf naar huis en is het duidelijk dat je met kleine veranderingen de investering in het trainen van jezelf snel terug verdient. Ook leer je veel van collega deelnemers en bouw je aan je netwerk.

Afgelopen maanden zijn al meerdere sessies over Koecomfort en Voeding georganiseerd in Duitsland, Italië en Denemarken. Voor dit jaar staan de volgende sessies nog gepland:

22-24 okt – Preston (UK): Leadership and Management       DOWNLOAD FLYER

25-27 okt – Billund (DK): Leadership and Management        DOWNLOAD FLYER

Al meerdere malen hebben ook Nederlandse veehouders deelgenomen. Ook interesse? Neem dan contact op met uw accountmanager van Alta of email DairyManagerSchool@altagenetics.com.

 

Alta also offers the intense 5-Day AltaU training course, covering all topics related to progressive dairy herd management. Learn more about AltaU HERE.