…geeft prioriteit aan vruchtbaarheid!

Vruchtbaarheid is de sleutel tot succes. Drachtige koeien zorgen voor een continue melkproductie. Belangrijk is dan ook om tochtigheid om te zetten naar dracht. Om een zo hoog mogelijk drachtpercentage te realiseren is (actuele) kennis over vruchtbaarheid van belang. Weten welke factoren van invloed zijn en welke maatregelen genomen kunnen worden om dit te realiseren.

Het Alta Preg team bestaat uit ervaringsdeskundigen op het gebied van vruchtbaarheid. Zij weten welke verschillende zaken een rol kunnen spelen bij dracht binnen uw veestapel. En adviseren u op het gebied van management, voeding, diergezondheid en welzijn om de reproductie op uw bedrijf te optimaliseren.
Profiteer van de kennis en ervaring van de specialisten achter Alta Preg en zorg dat vruchtbaarheid  u meer oplevert!

 

Waarom Alta Preg?

  • verhoogt het drachtigheidspercentage op uw bedrijf aanzienlijk
  • pro-actieve en praktijkgerichte adviezen in de stal
  • werken met vaste protocollen
  • optimaliseren aan de hand van prestatiecurves
  • biedt oplossingen op maat
  • expertise  gecombineerd met kennis en ervaring vanuit de praktijk

 

Contact

Neem nu contact met ons op voor een gratis analyse om te kijken wat Alta Preg u oplevert! U kunt ons bereiken op tel.nr. 0594-620940.

DOWNLOAD HIER DE ALTAPREG FLYER

Alta Preg Logo

“Met Alta Preg kiezen we voor een gerichte aanpak van onze vruchtbaarheid en fokkerij met een effectieve behandeling van de open koeien. De vruchtbaarheidsresultaten van de inseminaties en de nauw keurige bedrijfsbegeleiding zorgen op ons bedrijf voor rust en zekerheid!”

Gerard Kregel, Melkveebedrijf Kregel, Geesbrug

Alta Preg - Els Korsten