Afgelopen tijd heeft Alta drie succesvolle webinars georganiseerd met betrekking tot het thema 4-EVENT COW.

Hoe krijgt u probleemloze koeien? Oftewel koeien die slechts 4 belangrijke momenten kennen tijdens hun lactatie, namelijk VERS-GEINSEMINEERD-DRACHTIG-DROOG. Een 4-momenten koe levert meer melk, kost weinig tijd en heeft geen hoge behandelkosten. Graag ondersteunen wij u in uw management door middel van onze webinars over fokkerij, biestmanagement en transitiemanagement.

Heeft u niet aan alle webinars kunnen deelnemen? Hieronder kunt u de drie video’s terugzien.

Webinar 1 – “Efficiënter werken met een fokkerijplan” door Bartele Verbeek

Wilt u ook een veestapel die past bij uw fokkerijplan en verbetering die snel zichtbaar is? In dit webinar gaan we dieper in op het opstellen van genetisch plan en de aspecten waar u rekening mee moet houden om de grootst mogelijke genetische vooruitgang te realiseren.

Webinar 2 – “Biestmanagement” door Evine van Riemsdijk

Het toekomstige succes van uw veestapel begint met de opfok van gezonde kalveren. Goed biestmanagement heeft een positieve invloed op kalvergezondheid, groei, inseminatie- en afkalfleeftijd en uiteindelijk de melkproductie. Leer meer over een praktisch biestprotocol dat zorgt voor de beste start van ieder kalf!

Webinar 3 – “Transitiemanagement” door Marcel Rijkers, Bartele Verbeek en Rutger Woolderink

Veel problemen bij verse koeien zijn terug te voeren op de periode voor het afkalven. Als een koe de transitieperiode goed doorloopt, ligt een probleemloze lactatie met een goede vruchtbaarheid en melkproductie in het verschiet. Leer van de ervaringen op het Koepon veebedrijf!

 

Klik op de afbeelding of de link eronder om de video te starten. Iedere video duurt ongeveer een half uur.

ALTA WENST U LEERZAME WEBINARS EN VEEL ALTA 4-EVENT COWS TOE!