Positieve reacties en veel enthousiaste bezoekers tijdens de ADVANTAGE bijeenkomst afgelopen 18 november bij melkveebedrijf De Bruninkweerd (familie Wijnbergen) in Warnsveld met:

  • Alta ADVANTAGE veestapel
  • Presentaties voor ADVANTAGE partnerbedrijven
  • Workshops voor alle belangstellenden

 

ADVANTAGE dag voor ADVANTAGE deelnemers en andere belangstellenden

Op 18 november kwam een deel van onze ADVANTAGE partners bijeen in hotel Ehzerwold voor een update over het Alta ADVANTAGE programma en een lezing over de melkveehouderij in 2025 door adviseur Eric Smolders. Thema van deze ochtend: Hoe breng ik mijn bedrijf tot waarde, nu en in de toekomst! Na een gezamenlijke lunch werd de dag voortgezet bij ADVANTAGE deelnemer melkveebedrijf De Bruninkweerd in Warnsveld. Familie Wijnbergen zet sinds 2010 100% Alta genetica in op de veestapel en is daarnaast ook een tevreden gebruiker van Alta COW WATCH, ons tochtdetectie- en gezondheidsmonitoringssysteem.

Geweldige koppel dochters van Alta ADVANTAGE stieren

De middag was vrij toegankelijk en veel melkveehouders maakten dan ook gebruik van de mogelijkheid om de geweldige koppel dochters van Alta ADVANTAGE stieren van de familie Wijnbergen te bewonderen.

Deze dag kon men ook deelnemen aan een aantal workshops over vruchtbaarheid en CONCEPT PLUS, verse koeien management en CAL24 en tot slot over de 4-EVENT COW. Er waren stands aanwezig van UNIFORM-Agri, Nedap en Quality Calf / SCCL.

 

Klik op de buttons hieronder om foto’s en een korte video impressie te bekijken van de ADVANTAGE bijeenkomst bij familie Wijnbergen.

Wat is Alta ADVANTAGE?

Als deelnemer aan het Alta ADVANTAGE programma krijgt u als eerste toegang tot de hoogst beschikbare stieren passend bij uw bedrijf. Daarnaast een goed werkend genetisch plan, dat regelmatig wordt geevalueerd om te zien of uw doelen bereikt worden. Ook kunt u deelnemen aan leerzame ADVANTAGE dagen en tours.

 

DOWNLOAD ADVANTAGE FLYER

Naast Melkveebedrijf De Bruninkweerd (familie Wijnbergen) is ook ADVANTAGE deelnemer Van Hoof een tevreden klant:

“Toen we 10 jaar geleden startten met het ADVANTAGE programma realiseerden we al een bovengemiddelde melkproductie. Door de bewuste keuze om ADVANTAGE deelnemer te worden, hebben we de afgelopen jaren hier bovenop een stijging gerealiseerd van 120 kg vet en eiwit per koe! Dat zegt voor ons genoeg!”

Melkveebedrijf van Hoof, Riethoven, 200 melkkoeien

Lees hier ook het verslag van Melkveebedrijf De Genders – afgelopen jaar 10 jaar Alta ADVANTAGE partner en dit jaar ook nummer 1 in de melkcontrole regio Oost-Nederland.

 

Profiteer van maximale genetische vooruitgang en haal samen met Alta meerwaarde uit uw bedrijf!

 

Interesse in Alta ADVANTAGE?

Laat dan hier geheel vrijblijvend uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op: