Mis het niet: lezing met Arend-Jan Hendriks over effectieve bedrijfsvoering!

Alta Genetics timmert wereldwijd hard aan de weg en we zien dit terug in de goede resultaten bij onze klanten. Naast het leveren van topgenetica begeleidt Alta melkveehouders in hun bedrijfsvoering in de breedste zin van het woord. Kortom, wij helpen graag de progressieve melkveehouder met een duidelijke visie vooruit!

Om dit kracht bij te zetten heeft Alta Genetics inmiddels in verschillende landen studiegroepen opgericht onder de naam Alta Value Services. Ook Polen heeft een AVS-groep van een tiental leden. De naar Polen ge-emigreerde Arend-Jan Hendriks is sinds 7 jaar lid van deze AVS-groep. Hij is volgende week in Nederland en wij hebben hem bereid gevonden om een lezing te verzorgen over zijn niet-alledaagse levensloop.

Arend-Jan is na zijn studie in Wageningen werkzaam geweest in de veevoerindustrie. Twintig jaar geleden besloot hij om naar Polen te gaan om zijn droom te verwezenlijken, namelijk melkveehouder worden! Hij is daar begonnen te melken in oude gebouwen en heeft sinds vier jaar een nieuwe stal waarin hij met vier robots 240 koeien melkt. Momenteel zit de gemiddelde productie op 40 kg melk per dag welke gerealiseerd wordt met een behoorlijk jonge veestapel. Zijn focus ligt vooral op de jongvee-opfok, benutting van de melkrobots en het maximaliseren van de voeropname ten behoeve van een zo hoog mogelijke melkproductie.

Wij zijn ervan overtuigd dat Arend-Jan Hendriks een zeer interessante spreker is die handvaten kan aanreiken om te helpen bij uw bedrijfsvoering. Wij nodigen u daarom van harte uit om deze lezingen bij te wonen.

Aanstaande dinsdag 14 november van 13:00 tot 15:30 uur
Hotel van der Valk Assen

Aanstaande woensdag 15 november van 11.00 tot 14.30 uur
Hotel van der Valk Emmeloord

Mis deze kans niet!

Aanmelden kan door het sturen van een bericht aan info@altagenetics.nl, of te bellen naar ons kantoor (0594-620940).